Prezentare

Tabara de vara 2020

Dream World Land of Fun

Programul de vara 2020 va fi impartit in 7 teme parcurse pe o durata de 11 saptamani.
In luna iunie copiii vor invata să transforme lectura și povestitul de povești într-un obicei plăcut și util pentru petrecerea timpului in cadrul saptamanii Storyland, iar in cea de a doua saptamana a lunii iunie vom lua parte la ateliere de olarit si pictura pe sticla, in cadrul carora ne vom dezvolta creativitatea si vom capata mai multa incredere in abilitatile noastre artistice.
In luna iulie vom incerca sa ne distram si sa aflam informatii in timpul unei calatorii fascinante in jurul lumii. Ne urcam cu totii intr-un avion magic care ne va purta de pe un continent pe celalalt pentru a afla misterele acestora.
Pe durata celor cinci saptamani “Discoveryland” o sa invatam despre urmatoarele continente: EUROPA, AFRICA, AMERICA, ASIA, AUSTRALIA.
In august ii invitam pe copii intr-o lume mirifică a animalelor (atat cele disparute cat si cele din zilele noastre). O luna plina de magie, miscare si excursii in cosmos.
In fiecare saptamana vom descoperi lucruri noi, interesante pasind pe cate un tărâm magic:
– Zooland – animale din trecut si prezent
– Misteryland – calatorii in Sistemul Solar
– Scienceland – experimente
– Adventureland – sporturi

Pe toata perioada de URBAN SUMMER CAMP se va pune accent pe dezvoltarea abilitatilor de a conversa, pe capacitatea de a intreba si de a raspunde in propozitii complete si de a aplica cunostintele in situatii din viata de zi cu zi.
Fiecare saptamana se va incheia cu o lucrare colectiva.

Web design by End Soft Design © 2019 Scoala Dream World. Toate drepturile rezervate.