Prezentare

Scoala primara DREAMLAND reprezinta locul in care copiii vor capata ceea ce se numea la inceputul secolului “educatie aleasa”, un concept generos adaptat exigentelor impuse de realitatea ultimilor ani.

O oferta educationala pliata corect pe cerintele Curriculum-ului National pentru Invatamantul Primar si Prescolar, o baza materiala moderna, spatii de educatie si de relaxare generoase, dar mai ales cadre didactice cu experienta nationala si internationala sunt argumentele cu care DREAMLAND isi doreste sa ii convinga pe parinti in alegerea scolii pentru copilul lor.

Scoala primara DREAMLAND isi propune o abordare educationala care se adreseaza deopotriva mintii, emotiei si simturilor, promovand invatarea prin experiment, prin explorare, prin descoperire.

Procesul instructiv-educativ din unitatea noastra se realizeaza prin tehnici de predare moderne, creative, inovatoare, interactive, centrate pe elev, cu ajutorul unor materiale si mijloace didactice originale.

De ce să alegi scoala primară Dreamland?

Baza materiala a scolii este dotata conform standardelor europene;

Personalul didactic este tanar, pregatit profesional, experimentat si inconjoara elevii cu multa afectiune, intelegere si dedicatie

Programul se desfasoara dupa Curriculum-ul National, asigurand un invatamant de calitate

Limba engleza se invata prin metode diversificate, atractive pentru copii

Cercurile optionale urmaresc dezvoltarea armonioasa a elevilor, incurajandu-le si sprijinindu-le talentele

Se realizeaza interdisciplinaritatea, dar si transdisciplinaritatea (unele activitati optionale vor fi sustinute de profesorul de specialitate).

Programează o vizită la campusul DreamWorld

[contact-form-7 404 "Nu am găsit"]

Oferte înscrieri 2020-2021

Poți beneficia de TRANSPORT GRATUIT pentru copilul tău. Află detalii!

Mai mult

Web design by End Soft Design © 2019 Scoala Dream World. Toate drepturile rezervate.