Presentation

Gradinita DREAMLAND ofera copiilor care-i trec pragul un mediu in care siguranta, bunastarea si dezvoltarea lor armonioasa sunt primordiale.

Intr-o atmosfera calda si relaxata, dar dinamica si stimulativa, bazata pe intelegere si respect reciproc, copiii sunt expusi unor experiente de invatare care stimuleaza curiozitatea si creativitatea. Aceste experiente sunt astfel concepute incat sa permita fiecarui copil sa isi descopere identitatea proprie, sa-si dezvolte o imagine de sine pozitiva si sa devina independent si responsabil.

Gradinita DREAMLAND pretuieste parteneriatul parintilor cu profesorii-educatori si incurajeaza participarea activa a celor dintai la activitati din care copiii sa invete despre diversitate si provocarile vietii.

Credem în creativitate și o stimulăm prin toate ariile de dezvoltare. La DREAMLAND, grija, afecțiunea și încrederea încurajează toți copiii să-și asume riscuri și să experimenteze. În fiecare săptămână, schimbăm tema și resursele educaționale, iar clasa capătă dimensiuni de poveste.

În planificarea activităților și îndrumarea copiilor ne concentrăm pe diferitele moduri în care aceștia învață.

Prin caracteristicile unei învățări eficiente pe care le urmărim susținem copilul în a rămâne motivat și eficient în învățarea proprie:

Joc și explorare 

Motivăm copiii să investigheze și să experimenteze mediul din jurul lor și să încerce ‘o dată’.

Învățare activă

Incurajăm copiii să se concentreze și să continue să încerce chiar daca întămpină dificultăți și să se bucure de realizări

Gândire critică și creativă

Oferim ocazia copiilor să dezvolte și să împărtășească ideile proprii, să realizeze conexiuni între idei și să dezvolte strategii pentru a îmbogăți propria învățare.

Vrei să cunoști echipa?

Vezi mai mult

Obiective

O educație

formata pe potentialul individual al fiecarui copil printr-un invatamant care sa ofere o perspectiva internationala si sa dezvolte pasiunea si dragostea de a descoperi noi continuturi in fiecare zi.

Un CURRICULUM

care va asigura o baza solida in achizitionarea notiunilor si abilitatilor descoperite in fiecare zi in universul literaturii, matematicii, stiintei, artei.

Un MEDIU

care ofera atat grija si atentie, dar si un spatiu modern in care fiecare copil are posibilitatea sa isi dezvolte la maxim potentialul si sa se simta apreciat.

O PERSONALITATE

puternica modelata pe parcursul scolarizarii la DREAMLAND cu experiente de invatare inedite, deprinderi, abilitati, talent cultivat si incurajat, dar si incredere in potentialul descoperit in fiecare copil zi de zi.

Web design by End Soft Design © 2019 Scoala Dream World. Toate drepturile rezervate.